ΚΑΛΩΣΟΡΙΣΑΤΕ ΣΤΟ ESPEROS

Στόχος μας είναι να συνεχίσουμε να δημιουργούμε νέες, φιλικές σχέσεις εμπιστοσύνης που θα διαρκέσουν για χρόνια, αυτός είναι ο και ο λόγος για τον οποίο καλωσορίζουμε προσωπικά και υποδεχόμαστε τους πελάτες μας κατά την άφιξή τους

ΠΟΙΟΙ ΕΙΜΑΣΤΕ

Η οικογενειακή, ξενοδοχειακή επιχείρηση μας Esperos Hotel, ιδρύθηκε είκοσι χρόνια πριν, στο Τρούλο της Σκιάθου! Ένα νησί που εμείς, ως μόνιμοι κάτοικοι, γνωρίζαμε την ομορφιά του πραγματικά καλά και θέλαμε να μοιραστούμε το πόσο θαυμάσια εμπειρία είναι να ζει κανείς σε αυτό! Καθώς περνούσαν τα χρόνια καταφέραμε να δημιουργήσουμε σταθερές, μακροχρόνιες σχέσεις με τους πελάτες μας, τους οποίους σεβόμαστε απόλυτα! Πριν από πέντε χρόνια, η λειτουργία της επιχείρησής μας μεταβιβάστηκε στην επόμενη γενιά της οικογένειας, πραγματοποιώντας σημαντικές αλλαγές και αναβαθμίζοντας ακόμη περισσότερο τις υπηρεσίες μας…

Ένα από τα μεγαλύτερα προτερήματά μας, εκτός από τη μακρά εμπειρία μας στον τομέα, είναι η ικανότητά μας να αντιμετωπίζουμε ισότιμα όλους τους καλεσμένους μας, είτε πρόκειται να είναι μαζί μας για μια μέρα είτε για εβδομάδες… Στόχος μας είναι να συνεχίσουμε να δημιουργούμε νέες, φιλικές σχέσεις εμπιστοσύνης που θα διαρκέσουν για χρόνια, αυτός είναι ο και ο λόγος για τον οποίο καλωσορίζουμε προσωπικά και υποδεχόμαστε τους πελάτες μας κατά την άφιξή τους, ενώ φροντίζουμε να αφουγκραζόμαστε τις επιθυμίες τους!

Μια παραμονή σε αυτό το νησί είναι βέβαιο ότι θα σας μείνει αξέχαστη, οπότε εμείς θέλουμε να είναι όσο το δυνατόν πιο εκπληκτική!

ΔΙΑΜΟΝΗ

ΤΙ ΛΕΝΕ ΓΙΑ ΕΜΑΣ

Οι επιλογές ποικίλουν ανάμεσα στο Esperos Hotel και το Esperos House, η ποιότητα της φιλοξενίας όμως παραμένει η ίδια, κάνοντας να νιώθετε σαν στο σπίτι σας.